söndag 6 april 2014

Inlindad fylld kyckling

Hej!

Tänkte att jag var lite smått tvungen att skriva idag då jag varit ganska dålig på att uppdatera denna vecka. Är så sjukt trött nu så det blir inget meter inlägg. Har i alla fall kört två pass på gymmet idag, i morse blev det ett triceps & bröstpass och ikväll ett biceps pass! Båda gick faktiskt väldigt bra :) Nu ska jag sätta mig ner i soffan och kolla på mästarnas mästare, hoppas ni andra kollar på det också för det är riktigt bra faktiskt! Dagens recept blir något som jag lagade i fredags faktiskt som har blivit lite av en favorit.

Recept (3 portioner)
4 st Kycklingfiléer
8 st Parmaskinkor/lufttorkad skinka eller bacon
1 Bonjour Vitlök & Örter
3 dl Vispgrädde
5 st Champinjoner
Salt 
Ev. Franska örter

Såhär gör du:
Sätt ugnen på 175 grader. Dela kycklingfiléerna på längden så de blir lite tunnare. Krydda med salt och franska örter och lägg en klick med färskost på dem. Rulla ihop och linda skinka eller bacon runt, fäst med en tandpetare.  Skär champinjonerna och stek dem i en plåt. Ställ in kycklingfiléerna i ugnen i en form i ca 20-30 min. Ta ut och lägg i champinjonerna (häll eventuellt ut "sörjan" som är i formen) häll på grädde och resten av färskosten ifall den finns någon kvar, det ska det helst finnas för att få god smak på såsen. Efter det så salta och blanda runt såsen med filéerna och in i ugnen i ca 10 min. 

Servera med en god sallad eller lite broccoli. Ris är gott för dem som inte äter LCHF.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar