torsdag 13 februari 2014

Fylld lövbiff

Hej!

Då var det redan torsdag och det snöar.... Kan det inte bara bli vår nu?
Ska snart sätta gång med frukosten, det ska bli kokospannkakor idag igen. Har ätit det varje dag nu, haha! När jag väl hittar något som är jätte gott så kan jag äta det varje dag.

Imorgon är det också alla hjärtans dag, är det någon som ska fira? Jag ser inte det som någon speciell dag, utan en dag då affärerna ska tjäna lite extra. Tycker man ska vara kärleksfulla och uppskatta varandra varje dag och inte en dag om året. Men i alla fall så kanske jag och sambon ska ut och äta (det alla verkar göra typ) men det är inte säkert, annars får det bli en mysig hemma kväll framför tv:n!

Fylld lövbiff m. grönsaker
(Ursäkta den dåliga bilden)
Recept (3 portioner)
5-6 st Lövbiffar
1 burk Bonjour Vitlök
10 st Champinjoner
2 dl Vispgrädde
1 burk Extra fin Crème fraiche Soltorkade tomater & fetaost
0,5 msk Soja
1 dl Crème fraiche
Salt, Svartpeppar & Paprikakrydda

Såhär gör du:
Lägg upp lövbiffarna på en skärbräda eller något platt. Krydda dem med salt och peppar (jag brukar torka av dem lite med papper) sedan ta en ganska stor klick färskost och lägg mitt på lövbiffen. Vik över ena sidan så färskosten blir "gömd". Stek tills dem blir klara, stek även de skivade champinjonerna och häll i dem sedan bland lövbiffarna. Häll i resterande ingredienserna. Låt det koka och smaka av. Ifall man inte vill ha crème fraiche med soltorkade tomater & fetaost så kan man ha i lite tomatpuré eller sambal oelek. Har inte själv testat det men kan tänka mig att det kan gå. Det fungerar ofta väldigt bra med att bara använda kryddor. 

Till detta hade jag lite broccoli & haricots verts med en smörklick! Så gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar