Recept cashewpaneradtorsk (4 st)
4 st Torskfiléer
2-3 st Ägg
1 liten påse osaltade Cashewnötter
2 dl Pofiber
Salt & Vitpeppar
Smör till stekning
Såhär gör du:
Jag gjorde mina i ugnen men man kan också steka med. Sätt i så fall ugnen på 175 grader. Skölj torsken i vatten och krydda. Lägg den sedan i pofibern när den är lite blöt. Blanda äggen och doppa därefter torsken i äggen. Mixa cashewnötterna i en matberedare. Doppa sedan torsken i cashewnöts smulorna. Sedan lägg den i en form med lite klickar smör. Låt stå i ugnen i ca 15-20 min. Jag vet inte riktigt hur lång tid jag hade mina inne då jag inte tog någon tid. Men du kan se att den är klar när den typ delas ifall du rör lite på torsken med en gaffel.
Remouladsås på mitt sätt!
2 dl Vispgrädde
2 dl Creme Fraiche
1 dl Gräddfil
3 msk Majonäs
1,5 dl Hackad smörgåsgurka/Boston gurka
1 tsk Citronsaft
Salt & Vitpeppar
Såhär gör du:
Vispa grädden fluffig. Sedan blanda ihop allt och smaka av.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar