Hoppas ni alla har en bra tisdag! Själv så har jag varit i skolan tidigt i morse och ska snart sätta mig med veckomatsedeln och skriva ner vad jag ska handla. Skulle egentligen på tabata ikväll men det blir nog ett vanligt triceps och bröstpass istället, ska bli så kul! Älskar att göra dips, ska säga er att jag sitter här och längtar efter att få göra det nu! Idag har även jag och min sambo varit tillsammans i 2 år, så får väl laga något lite finare ikväll.
Här kommer ett nytt recept, skinkschnitzel som jag gjorde förra veckan och det blev en succé. Har inte ätit schnitzel på typ 5 år så det var på tiden kände jag!
Recept (3-4 portioner)
4 st Skinkschnitzlar
2 dl Pofiber
2 st Ägg
3 dl Mandelmjöl
Salt & Vitpeppar
Såhär gör du:
Krydda schnitzlarna och doppa dem sedan i pofibern. Sedan lägg dem i de blandade äggen och där efter i mandelmjöl. Lägg dem i en stekplåt med smör. Tiden kan variera, såg på någon sida att man skulle steka två min per sida, men det hade verkligen inte gått. Jag vill alltid ha mitt kött helt genomstekt då jag är ganska emot rått eller blodigt kött. Stek tills ni tror dem är klara och test skär en schnitzel så kan ni vara säkra!
Till detta hade jag findus ångkokta broccoli och lohmanders bea. Riktigt gott, tyckte även sambon som hade pommes till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar