torsdag 9 januari 2014

Nyttig risifrutti

I morse gjorde jag en supergod Kesofrutti, smakar nästan som Risifrutti fast utan typ 10 sockerbitar. Denna frukosten är jättebra att göra till barn också, mycket bättre än den sockerbomben risifrutti som jag inte tycker att någon ska äta. Jag kommer lätt äta detta till frukost imorgon också! MUMS!

Recept (2 portioner)
1,5 dl Vispgrädde
250g Keso
1 äggula
ca 1 krm vaniljpulver
lite steviaströ, eller annan sötning

Såhär gör du:
Vispa grädden fluffig. Häll sedan i resten av ingredienserna och blanda om. Sötning tar du efter hur sött du vill ha det helt enkelt. Ifall du inte vill ha kesobitar så kan du mixa allt. Jag ställde inte in min kesofrutti i kylen innan jag åt den men jag tror att det hade blivit lite godare då. Jag serverade det med varma hallon och massa kanel! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar