Recept (4 portioner)
4 st Kycklingfiléer
2 st Paprikor
1 Gul lök
1 paket Bacon
0,5 burk Crème Bonjour Chili
4 dl Vispgrädde
2 dl Crème Fraiche
Riven ost
Chilikrydda & Paprikakrydda
Salt
Såhär gör du:
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklingfiléerna i en form. Skiva baconen och stek dem knaprigt. Skiva även paprikan och finhacka gul löken och lägg dem ihop med baconen. När det sedan stekt klart så häll på grädde, crème fraiche, crème bonjour och kryddorna. Smaka av och häll över kycklingen. Avsluta med att hälla på riven ost (det är gott att ha riven prästost över). Låt det stå i ugnen i ca 15-20 min (kolla gärna så att kycklingen är genomstekt). Servera med lite kokt broccoli, sparris eller en sallad. Det finns så mycket man kan ha till så det är bara att testa!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar